EA is aanwezig op Gamescom 2017

Electronic Arts Inc. onthuld zijn deelname aan gamescom 2017, waar honderdduizenden gamers samenkomen in Keulen, Duitsland. Ter plaatse en online op EA.com kunnen gamers meer informatie, beelden en demo’s ontdekken van hun favoriete games in de line-up van EA.

Ter gelegenheid van gamescom 2017 zullen gamers het volgende kunnen zien:

  • EA Live Show.  Op 21 augustus om 18:30 CEST zullen degenen die de conferentie op EA.com volgen de eersten zijn om nieuws over nieuwe gameplay, livesessies en andere verassingen te ontdekken.
  • Hands-on gameplay.  Van 22 t/m 26 augustus zijn er ongeveer 400 gamestations beschikbaar op de EA-booth op gamescom. Aanwezigen in Keulen kunnen demo’s spelen van Star Wars Battlefront II, Need for Speed Payback, EA SPORTS FIFA 18, Battlefield 1: In the Name of the Tsar en een aantal van onze grootste mobile games, waaronder Star Wars Galaxy of Heroes en FIFA Mobile.
  • Live entertainment.  Er is tijdens gamescom nog véél meer te zien en te doen bij de booth van EA. Er zullen evenementen worden gehouden op het hoofdpodium, met gameplay, interviews met producers, competities en meer.
  • Game Changers.  Sommigen van de beste content-makers uit de hele wereld zullen content produceren vanuit de EA Business Lounge, gameplay-beelden opnemen, verhalen maken en direct vanaf de beursvloer streamen met content van Star Wars Battlefront II, Need for Speed Payback, Battlefield 1, De Sims 4, De Sims MobileFIFA Mobile en meer.

Gedurende het evenement zal EA.com de community op de hoogte houden van alle content van EA op gamescom: het laatste nieuws, gameplay-onthullingen, trailers, community-content, kijkjes achter de schermen en nog veel meer.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password