EA en Motive Studios werken aan Iron Man-game

We zijn verheugd te kunnen melden dat een gloednieuwe Iron Man-videogame voor één speler, in de derde persoon, in ontwikkeling is bij Motive Studio in Montreal. Het team wordt geleid door Olivier Proulx, die ervaring heeft met eerdere Marvel-titels zoals Marvel’s Guardians of the Galaxy, en wordt in de studio bijgestaan door een toegewijd team van gepassioneerde veteranen uit de industrie, waaronder Ian Frazier, Maëlenn Lumineau en JF Poirier.

De game is ontwikkeld in samenwerking met Marvel Games en bevat een origineel verhaal dat de rijke geschiedenis van Iron Man weerspiegelt. De complexiteit, het charisma en het creatieve genie van Tony Stark worden erin verwerkt en spelers kunnen voelen hoe het is om echt als Iron Man te spelen.

Motive Studio brengt hun talent en enthousiasme voor het creëren van fan-favoriete werelden voor spelers om te verkennen en hun eigen held te zijn, met ervaring in het ontwikkelen van titels als Star Wars: Squadrons en de aankomende Dead Space remake op 27 januari 2023.

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password