EA en Maxis lanceren deze maand twee nieuwe De Sims 4 games – Trailer

Electronic Arts kondigde vandaag aan dat het De Sims 4 Honden en Katten Expansion Pack nu wereldwijd verkrijgbaar is voor de PC en Mac en dat De Sims 4 op 17 november naar de Xbox One en PlayStation 4 consoles komt.

“Ons team heeft erg hard gewerkt aan de ontwikkeling van De Sims 4 Honden en Katten en De Sims 4 voor de console, en we zijn trots dat we dankzij onze geweldige community zulke uitgebreide en gewaardeerde belevingen op meerdere platforms kunnen aanbieden,” zegt Maxis General Manager, Joe Nickolls. “Het bieden van tal van opstappunten voor fans in de wereld van De Sims is van enorm belang voor ons en we zijn optimistisch over de kansen die het ons biedt om te groeien.”

Met De Sims 4 Honden en Katten kunnen spelers het perfecte huisdier met unieke kenmerken en karakters creëren, terwijl ze tal van nieuwe activiteiten ontdekken aan de charmante kust van Brindleton Bay.

“We weten hoe dol de community is op hun echte honden en katten en dat ze hun geliefde viervoeters graag mee willen nemen naar de wereld van hun Sims,” zegt Lyndsay Pearson, Executive Producer bij De Sims. “Honden en katten hebben altijd een grote rol gespeeld in onze games en we vinden het dan ook fantastisch dat we deze snoezige vriendjes eindelijk naar De Sims 4 kunnen halen”.

Met het nieuwe Creëer-een-huisdier tool kun je de meest expressieve en aparte huisdieren ooit maken, waarbij je kiest uit tal van honden- en kattenrassen (of een mix) om elk dier een unieke look te geven. Spelers kunnen ook de vacht van hun honden en katten aanpassen met tal van patronen, of rechtstreeks verf aanbrengen en het uiterlijk aanpassen met strippen, strepen en details die elk dier echt onderscheidt van de rest.

Voor de allereerste keer in De Sims kun je honden en katten aankleden met grappige outfits en accessoires terwijl je geniet van de grappen en grollen die ze uithalen in het dagelijkse leven van hun baasjes. Bouw een band op met je nieuwe pluizige vriendje als je Sims met hun huisdieren spelen en ze verzorgen en trainen. Kijk hoe ze hun eigen aparte, en soms bizarre, gedragingen vertonen. Daarnaast kunnen fans dieren beschermen en behandelen door hun dierenartsdroom na te jagen en hun eigen dierenkliniek openen om de meest veelbelovende dierenarts van de stad te worden.

Op 17 november wordt De Sims 4 wereldwijd op de Xbox One en PlayStation 4 consoles uitgebracht, zodat gamers op deze platformen deze legendarische game ook kunnen ervaren. Bij de lancering is een voorlopige selectie van populaire downloadbare packs beschikbaar voor individuele verkoop bestaande uit het De Sims 4 Stedelijk Leven Expansion Pack, De Sims 4 Vampieren Game Pack, De Sims 4 Perfecte Patio Accessoirespakket en het De Sims 4 Vintage Glamour Accessoirespakket.

De Sims 4, ontwikkeld door Maxis en in samenwerking met het getalenteerde team van Blind Squirrel Games, biedt consolespelers dezelfde emotionele connectie en de unieke gameplay als de pc-basisgame, samen met een aantal aanvullende content-updates zoals zwembaden, nieuwe carrières en het peuterlevensstadium. Speler kunnen hun Sims gewoon vanaf de bank maken en besturen als ze kapsels uitkiezen, levensdoelen onderzoeken en mooie momenten uit het leven van een Sim vormgeven.

 

Jimmy Verwimp
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games mis lopen, of juist uitblinken. Oprichter van Gamebrain.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password