EA en Ascendant Studios onthullen Immortals of Aveum, een singleplayer magische shooter die vanaf 20 juli verkrijgbaar is

Electronic Arts en Ascendant Studios hebben vandaag aangekondigd dat Immortals of Aveum, een baanbrekende singleplayer first-person magische shooter, vanaf 20 juli verkrijgbaar is voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc via de EA App, Steam en Epic Games Store.
Immortals of Aveum is ontwikkeld door Ascendant Studios — een nieuwe studio met ervaren ontwikkelaars van wie het werk bekroond is met meerdere BAFTA- en Game of the Year-prijzen — en wordt gepubliceerd onder het EA Originals-label. De game speelt zich af in een origineel fantasie-universum dat doordrenkt is met magie, bol staat van conflicten en zich bevindt op de rand van de afgrond. Spelers beleven deze verhaalgedreven, bloederige en filmische game door de ogen van Jak, terwijl hij toetreedt tot een eliteorde van battlemages, alle drie de kleuren magie leert beheersen, en legioenen vijanden uitschakelt met slimme gecombineerde aanvallen en goed getimede counters. De wereld van Aveum combineert een modern verhaal met een fantasieomgeving en is gevuld met onvergetelijke personages, snelle actie en magische gevechten die tegen alle traditionele FPS-verwachtingen ingaan.

Jak, die machteloos en arm is opgegroeid, is een zogenaamde Unforeseen: iemand die op latere leeftijd onverwacht magische gaven krijgt. Met zijn aanleg wordt Jak ingelijfd door General Kirkan in de zogeheten Order of the Immortals en raakt hij met tegenzin verwikkeld in de eindeloze strijd van de mensheid om magie onder controle te krijgen. Met machtige tovenaars en legioenen soldaten aan beide zijden van de Everwar moeten Jak en zijn eliteorde van battlemages de mysteries van het bewogen verleden van Aveum blootleggen, mits ze de wereld nog een toekomst willen geven. Het verhaal van Immortals of Aveum wordt tot leven gebracht door een ongelooflijk getalenteerde cast van AAA-beroemdheden, waaronder Darren Barnet (“Never Have I Ever,” “Road House,” “Gran Turismo”) als Jak en Gina Torres (“Suits,” “Pearson,” “Firefly”) als General Kirkan.

Immortals of Aveum is vanaf 20 juli verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc via de EA App, Steam en Epic Games Store. Spelers die pre-orderen, ontvangen het Purified Arclight-zegel waarmee Jaks spreuken sterker worden. Daarnaast is er een Deluxe Edition verkrijgbaar die allemaal waardevolle spullen biedt in de strijd om Aveum te redden, waaronder een unieke zegel, drie ringen, twee armbeschermers en drie totems. Zowel de Deluxe Edition als Standard Edition is nu te pre-orderen tegen een adviesprijs van respectievelijk € 69,99 en € 59,99 voor pc en € 89,99 en € 79,99 voor consoles. EA Play Pro-leden krijgen vanaf 20 juli toegang tot de Deluxe Edition via de EA-app.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password