[E3] SoulCalibur VI verschijnt op 19 oktober 2018 – Trailer

SoulCalibur VI verschijnt op 19 oktober 2018 voor PlayStation 4, Xbox One en pc via STEAM.

Naast de aankondiging van SoulCalibur VI’s releasedatum werden ook de eerste details rond de Story Mode onthuld tijdens E3 2018. Iedereen op E3 is welkom in BANDAI NAMCO Entertainments E3 Presentation Theater dat zich in hun E3 booth bevind om meer te weten te komen rond het verhaal van SoulCalibur VI, inclusief de vele personages en waarom ze precies op zoek zijn naar de twee legendarische zwaarden.

Ook de SoulCalibur VI Collector’s Edition werd onthuld. De editie bevat een 35cm Sophitia Figure, de SOULCALIBUR VI Season Pass, Digital Soundtrack, Collector’s Edition Box en – uiteraard – -SoulCalibur VI game.

Jimmy Verwimp
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief als shopmanager bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password