[E3] Ghost Recon Breakpoint bèta van 5 tot en met 8 september

De Bèta van Tom Clancy’s Ghost Breakpoint vindt plaats van 5 tot en met 8 september op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC. Spelers hebben kans deel te nemen aan de bèta door zich in te schrijven via ghostrecon.com/beta. Spelers die de game pre-orderen krijgen gegarandeerd toegang.

In Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint nemen de Ghosts het op tegen de Wolves, een levensgevaarlijke groep ex-militairen die de macht over het eiland Auroa hebben genomen. De afvallige Ghost eenheid wordt geleid door Lt. Colonel Cole D. Walker, gespeeld door Jon Bernthal. Walkers mannen hebben de Skell-drones omgebouwd tot moordmachines en schromen niet om deze te gebruiken. Opgejaagd en zonder support komen Nomad en de Ghosts terecht in een intens militair gevecht.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint verschijnt vanaf 4 oktober op Xbox One, PlayStation 4, Windows PC en het nieuwe generatie gamingplatform, Stadia.  

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password