[E3] Fallout 76 heeft een releasedatum te pakken

Bethesda gaf meer duidelijkheid over zijn paradepaardje Fallout 76.

Fallout 76 is een online game met zowel singleplayer- als multiplayer-elementen. De game speelt zich af in de Amerikaanse staat West Virginia en elke persoon in het spel is een menselijke speler.

De prequel draait om de eerste mensen die in 2102 de vault verlieten. “In het apocalyptische landschap lopen tientallen menselijke spelers rond en geen honderden. Het is immers een post apocalyptische wereld” smaalde Todd Howard.  Spelers kunnen kiezen voor singleplayer-mogelijkheden of om samen te werken om te overleven.

Spelers kunnen in Fallout 76 hun eigen karakter samenstellen met het Special-systeem en daarnaast speelt bouwen een grote rol; dat gebeurt met het Construction and Assembly Mobile Platform. Bethesda toonde tijdens de E3 een nieuwe trailer voor het spel en kondigde aan dat de game binnenkort een bètatest krijgt.

Verder komt er ook een gelimiteerde Fallout 76 Power Armor Edition uit met draagbare T-51b-helm. Het spel verschijnt 14 november 2018 op de Xbox One, PlayStation 4 en de pc.

 

Dennis
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password