E3 2023 data aangekondigd, industrie- en consumentendagen gescheiden

E3, het legendarische evenement voor de game-industrie, keert terug naar het Los Angeles Convention Center (LACC) voor een vierdaagse expo van dinsdag 13 juni tot en met vrijdag 16 juni 2023, met aparte industrie- en consumentendagen en -ruimtes. Daarnaast ondersteunt en versterkt E3 de digitale partner-evenementen die vanaf 11 juni gedurende de hele beurs plaatsvinden.

De E3 Business Days vinden plaats van dinsdag 13 juni tot en met donderdag 15 juni en zijn exclusief gereserveerd voor geregistreerd industriepersoneel om persoonlijk te netwerken, professionele bijeenkomsten te houden en in contact te komen met licentiegevers en distributeurs. In speciale zalen en ruimtes die alleen voor de industrie bestemd zijn, kunnen de media aan de slag met opkomende games van ontwikkelaars en uitgevers uit de hele wereld.

De E3 Gamer Days vinden plaats op donderdag 15 en vrijdag 16 juni in een andere hal dan die van de industrie en nodigen consumenten uit om kennis te maken met de toekomst van games en in contact te komen met ontwikkelaars, contentmakers, mediapersoonlijkheden en meer. Een speciaal theater met inhoud, toegankelijk voor tickethouders, zal tijdens deze dagen een diepgaande blik werpen op langverwachte titels.

De E3 wordt beheerd door ReedPop, de groep achter evenementen als PAX, EGX, New York Comic-Con, Star Wars Celebration en meer.

“De E3 is een van de weinige gelegenheden voor de wereldwijde game-industrie om samen te komen, zich te verenigen als één luide stem, en de wereld te laten zien wat zij creëert,” aldus ReedPop VP Gaming Kyle Marsden-Kish. “Onze visie is om de industrie te herenigen door de traditionele E3-week in ere te herstellen, die vonk terug te brengen en de rol van E3 te herstellen als een echt magisch wereldwijd showcase-evenement voor gamemakers en consumenten.”

Media registratie voor E3 2023 begint in december 2022. Bevestigde exposanten, hotel- en reisgidsen, evenementschema’s en meer zullen in de komende maanden worden gedeeld. Media, makers, professionals uit de industrie en fans worden aangemoedigd om de E3 te volgen op Twitter, Facebook en Instagram.

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password