E-Line Media brengt Never Alone naar Nintendo Switch

E-Line Media is verheugd aan te kondigen dat het gevierde avontuur Never Alone Arctic Collection, ontvanger van meer dan 10 award nominaties, en winnaar van 2015 BAFTA Games Awards “Best Debut Game”, zal lanceren op Nintendo Switch op 24 februari, 2022.
Never Alone (Kisima Inŋitchuŋa), oorspronkelijk uitgebracht in 2014, was de eerste commerciële videogame gebaseerd op een inheemse cultuur in de VS en is gemaakt door game-ontwikkelingsveteranen in nauwe samenwerking met bijna 40 Alaska Native-oudsten, verhalenvertellers en gemeenschapsleden. The Arctic Collection combineert het bekroonde spel met de Foxtales-uitbreiding voor de complete, baanbrekende ervaring.

Naast het uitbrengen van Never Alone Arctic Collection naar Nintendo Switch, kan E-Line Media ook bevestigen dat een vervolg, Never Alone 2 (werktitel), in pre-productie is gegaan. Het vervolg is voorlopig gepland voor een release in 2024 en zal opnieuw worden ontwikkeld in samenwerking met de Cook Inlet Tribal Council om meer dierbare Iñupiaq-verhalen met de wereld te delen.

Over Never Alone
Beleef de epische reis van Nuna en Fox als ze op zoek gaan naar de bron van een eeuwige sneeuwstorm die het voortbestaan bedreigt van alles wat ze ooit hebben gekend.

Never Alone is een sfeervol puzzelplatformspel dat is ontwikkeld in samenwerking met de Iñupiat, een inheems volk uit Alaska. Het spel is gebaseerd op een traditioneel verhaal dat al generaties lang wordt gedeeld.

Leid beide personages in de single-player modus of speel coöperatief met een vriend terwijl je door bevroren toendra trekt, over verraderlijke ijsschotsen springt, door onderwater spelonken zwemt en het opneemt tegen zowel vreemde als bekende vijanden.

Op meer dan 75 “Best of 2014” lijsten en winnaar van “Best Debut Game” op de 2015 BAFTA Games Awards evenals “Game of the Year” en “Most Significant Impact” op de 2015 Games for Change Awards, bijna 40 Alaska Native oudsten, verhalenvertellers en leden van de gemeenschap hebben bijgedragen aan het maken van het spel.

Je verkent ontzagwekkende omgevingen, verricht heldendaden en ontmoet legendarische personages uit Iñupiaq-verhalen – allemaal verteld door een meesterverteller in de gesproken Iñupiaq-taal.

Kenmerken

  • Speel als Nuna en Fox – Schakel op elk moment tussen de twee metgezellen met één druk op de knop, of speel zij aan zij in de lokale coöp-modus, terwijl je vertrouwt op de unieke vaardigheden van elk personage om te slagen in je zoektocht. Nuna kan ladders en touwen beklimmen, zware obstakels verplaatsen en haar bola naar doelwitten gooien om puzzels op te lossen. Fox past door kleine ruimtes waar Nuna niet bij kan, klautert tegen muren op en springt naar grote hoogtes.
  • Trotseer de barre wereld van het Noordpoolgebied – Ren onder, door en bovenop de instabiele structuren van een verlaten kustdorp. Verken de griezelig stille boomtoppen van een mysterieus, bevroren bos. Trotseer de woeste winden van de eeuwige sneeuwstorm. Alleen met de hulp van de helpende geesten hebben Nuna en Fox een kans om te overleven in een land waar overleven onmogelijk lijkt.
  • Speel fascinerende Cultural Insight-video’s vrij – Ouderen, verhalenvertellers en andere leden van de Alaska Native-gemeenschap delen verhalen en wijsheden over hun cultuur, waarden en de verbazingwekkende Arctische wereld waar spelers mee te maken krijgen.
  • Inclusief Foxtales DLC-uitbreiding – Klim aan boord van je umiaq (een kano van zeehondenhuid) en bevaar de wateren van de kusten, rivieren en meren van Noordwest-Alaska. Foxtales bevat drie extra levels en vijf extra Cultural Insight-video’s om vrij te spelen.De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password