Dynasty Warriors 9 onthuld

Koei Tecmo en Omega Force hebben Dynasty Warriors 9 onthuld tijdens de “Greatest Games Lineup in History”-stream.

Spelers mogen zich aan een groot aantal veranderingen verwachten in Dynasty Warriors 9. Deze game zal zich afspelen in een open wereld, waar spelers in heel China vrij kunnen rondlopen en dorpjes en gebergtes kunnen ontdekken. In een interview met Famitsu is bekendgemaakt dat alle 83 personages die tot Dynasty Warriors 8 Empires verschenen, beschikbaar zullen zijn in Dynasty Warriors 9. Verder worden er een klein aantal nieuwe personages toegevoegd.

Er zijn ook nog geen platforms aangekondigd maar naar alle verwachtingen zal de game alvast op Playstation 4 verschijnen, een Europese release is alvast bevestigd. Er is nog geen releasedatum bekend gemaakt.
Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password