Dungeons 3 Nintendo Switch Edition Nu uit

Goeddoeners en goedwillende wezens opgelet! Dungeons 3 – Nintendo Switch Edition, uitgegeven door Kalypso Media en in-house ontwikkeld door Realmforge Studios, betreedt vandaag de overwereld. Nintendo Switch-gebruikers kunnen nu hun (kwade) handen leggen op de derde toevoeging aan de veelgeprezen kerkerbouwserie, want Dungeons 3 – Nintendo Switch Edition is nu uit!

De duivelse zoektocht van het Absolute Evil om de overwereld te vernietigen is niet te stuiten, en met Dungeons 3 – Nintendo Switch Edition kunnen spelers hun boosaardige handelingen onderweg voortzetten. Nadat hij Thalya, de donkere elfenpriesteres, heeft verleid om zijn belangrijkste luitenant aan het front te worden, blijft het Absolute Evil de wortels van zijn kwaadaardige rijk uitbreiden, allemaal vanuit zijn ondergrondse hol.

In Dungeons 3 – Nintendo Switch Edition kunnen spelers de Snots aan het werk zetten om hun eigen unieke ondergrondse kerker te creëren uit een groot aantal kamers, vallen en structuren. Ga de uitgebreide singleplayer-campagne aan, met 20 missies, verschillende schermutselingen en hordes boosaardige monsters. Breng een verachtelijk leger van orcs, succubae, zombies en andere wrede wezens op de been, allemaal klaar om corruptie te zaaien over de eens zo mooie overwereld (goor). Dungeons 3 – Nintendo Switch Edition bevat ook de uitbreidingspakketten Once Upon a Time, Evil of the Caribbean en Lord of the Kings.

Klaar om het kwaad onderweg aan te pakken? Dungeons 3 is vandaag uit op Nintendo Switch  met een exclusieve korting van 10% via de Nintendo eShop. De duivelse dungeon building sim is al beschikbaar en veroorzaakt chaos op PlayStation 4, Xbox One, Windows PC en Linux.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password