Duivelse Speedrunning Platformer Hell of an Office sprint vandaag naar Early Access

Hell of an Office, de satanische speedrunning first-person platformer van ontwikkelaar 43 Studios en uitgever Joystick Ventures, springt vandaag door hoepels om te ontsnappen aan een helse werkplek en op Steam Early Access voor PC.

Veel bedrijven creëren giftige werkomgevingen, maar dat is niets vergeleken met de CEO die de letterlijke duivel is. En alsof de inzet nog niet hoog genoeg was, zorgt een snel stijgende vloer van lava rondom brandbare muren van papierwerk voor de “dood” in de deadline. Storm door 40 kantoorachtige levels in de Tien Cirkels van de Hel met behulp van een nietmachine van de kantoormascotte, Mr Stapley. Maak raketsprongen, luchtsprongen en vuur brandende nietjes af om de waanzinnige droom na te jagen om te ontsnappen aan de HellO Corporation.

Vermijd met spijkers bedekte muren, zinderende lazerstralen en oneindig draaiende zaagbladen, naast andere gevaarlijke obstakels die zijn gemaakt om te voorkomen dat alle werknemers uitklokken. Creëer aangepaste routes door de levels dankzij het veelzijdige en verslavende levelontwerp in de altijd lange jacht op Diamond Rank-tijden, topposities op de ranglijsten en natuurlijk de rechten om op te scheppen.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password