Drug Dealer Manager aangekondigd

Drug Dealer Manager, een 3D misdaad tycoon van Movie Games, is zojuist aangekondigd op Steam met een gameplay trailer. Het spel, ontwikkeld door Movie Games’ interne studio Exiles Studio, laat je een Amerikaanse metropool overnemen en de kartelkoning worden. Drug Dealer Manager staat gepland voor een release in 2022.

Klauw je een weg naar de top in de meedogenloze wereld van bendes. Huur koeriers, dealers, triggermen en spionnen in. Zet routes uit voor je koeriers. Koop gebouwen of neem ze over en richt je uitvalsbases in. Drug Dealer Manager laat je kennismaken met de zakelijke kant van criminaliteit.
De unieke mechanics van het spel maken gebruik van informatie als één van de beschikbare wapens. Verzamel informatie over de mensen die je operatie bedreigen. Gebruik je kennis als pressiemiddel bij onderhandelingen. Betaal de politie om zodat ze de andere kant opkijken en vorm je publieke imago als een toonbeeld van de lokale gemeenschap.

Laat je reputatie groeien en word een merk onder de nachtbrakers van de stad. Maar onthoud: hoe machtiger je wordt, hoe meer mensen je zullen willen neerhalen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password