Drop je blokken met de besten in TETRIS 99 Grand Prix

Kun jij vallende blokken in elkaar passen als geen ander? Van vrijdag 8 maart om 14:00 uur tot maandag 11 maart om 07:59 uur wordt een speciaal online-evenement gehouden in TETRIS 99: de TETRIS 99 Grand Prix. Spelers die tijdens deze periode als eerste eindigen in een match maken kans op 999 gouden punten, die een waarde van € 9,99 vertegenwoordigen in de Nintendo eShop. Meer details zijn te vinden op de TETRIS 99 Online Events-pagina.
TETRIS 99 werd onthuld tijdens een Nintendo Direct-uitzending op 13 februari, en is nu beschikbaar als nieuwste deel in de iconische puzzelfranchise. De game laat 99 spelers online tegen elkaar strijden totdat er nog maar eentje over is. Nintendo Switch Online-leden kunnen deze game gratis downloaden om te zien hoe goed ze nu écht in Tetris zijn.
Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password