Drie belangrijke updates over The Division franchise

Tijdens de Ubisoft Forward zijn er meer details onthuld over drie games uit het Tom Clancy’s The Division-inversum; Tom Clancy’s The Division 2, The Division Heartland en The Division Resurgence.

The Division 2 Seizoen 10: Price of Power lanceert op 13 september en introduceert nieuwe moeilijkheden voor de Countdown-modus en twee Strongholds, nieuwe events, een nieuwe Season Pass en meer. Seizoen 10 is beschikbaar voor alle The Division 2 Warlords of New York-bezitters en Ubisoft+-abonnees.

In The Division Heartland, de free-to-play survival-actie multiplayer shooter die lanceert in 2022-2023 voor pc, consoles en cloud, kruipen spelers in de huid van loyale Division agenten uit het hele land die reageren op een oproep voor hulp. Vechtend naast en tegen andere getrainde agenten, verkennen spelers de geheimen van Silver Creek en bieden ze hoop aan wat er over is van het kleine Amerikaanse stadje. Spelers kunnen zich reeds aanmelden voor toekomstige testfases via thedivisiongame.com.
De Dark Zone komt naar mobiel met The Division Resurgence, een nieuwe free-to-play third-person RPG shooter. Spelers die graag deelnemen aan de gesloten bèta kunnen zich vanaf nu inschrijven via thedivisiongame.com of op Google Play.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password