DreadXP’s Multiversal Survival Horror Game Mirror Forge komt uit op 6 december 2022

Vandaag heeft uitgever van horrorgames DreadXP aangekondigd dat multiversele survival horror game Mirror Forge op 6 december 2022 uitkomt voor Windows PC. De poort opent…

Ontwikkeld door Bobby “MystivDev” Mojsovski, en geïnspireerd door genre-favorieten als Silent Hill en Stranger Things, laat Mirror Forge spelers zwerven tussen werkelijkheden die zijn opgebouwd door angst, waanzin en machines. Met behulp van spiegels kruisen spelers tussen deze werelden en ervaren ze een verscheidenheid aan bekende en bizarre omgevingen – van sombere, nauwe appartementen tot geteisterde steden, oude huizen en corrupte wetenschappelijke faciliteiten. Spelers moeten bovendien dodelijke puzzels oplossen en monsterlijke wezens ontwijken terwijl ze een buitenaards mysterie vol zware symboliek, psychologische horror en angstaanjagende waarheden ontrafelen.

De thema’s en motieven van Mirror Forge zijn niet voor lichtzinnigen: het verhaal behandelt zware onderwerpen als depressie, verslaving en zelfmoord. Het spel volgt het moeilijke leven van Thomas Jackson, een herstellende alcoholist met een traumatisch verleden.

Confronteer Thomas’ demonen en ga op zoek naar zijn vervreemde partner Jill, die is meegenomen door een buitenaardse kracht. Ontdek het mysterie van de Spiegelsmederij, een sinister apparaat dat de werkelijkheid heeft veranderd, waardoor pijn en innerlijke onrust zich fysiek manifesteren. Kan Thomas zijn moeilijke verleden overwinnen om de toekomst van het multiversum te redden?

Mirror Forge komt op 6 december 2022 uit voor Windows PC op Steam en Itch.io.

Fans kunnen Mirror Forge wensen en de demo op Steam hier downloaden: https://store.steampowered.com/app/1807200/Mirror_Forge.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password