Dragonflight “Legacies” Chapter Three is nu live

Terwijl de kampioenen van Azeroth dichter bij hun verkenning van de Drakeneilanden komen als Dragonflight op 29 november lanceert, gaan we door met het uitrollen van “Legacies”, onze nieuwste serie animatieshorts! Chapter Three is nu beschikbaar op het World of Warcraft YouTube-kanaal
In dezelfde stijl als “Afterlives” uit Shadowlands en “Warbringers” uit Battle for Azeroth, volgt “Legacies” Nozdormu, het voormalige dragon aspect van de tijd, op een zoektocht naar aanwijzingen over wat de toekomst in petto heeft voor het drakenvliegen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password