Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition nu verkrijgbaar voor Stadia

Square Enix maakt bekend dat de RPG Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition nu verkrijgbaar is voor Google Stadia, zodat nu nog meer spelers van over de hele wereld de epische reis met The Luminary door Erdrea kunnen beleven. Spelers op Stadia kunnen vandaag nog vertrekken voor een groots avontuur in de sprankelende wereld van DRAGON QUEST XI, voor meer dan 100 uur aan geweldige gameplay en aangrijpende verhaallijnen.

Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition is het perfecte vertrekpunt voor het beleven van één van de meest geprezen role-playing game-franchises aller tijden. Deze definitieve versie van Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age bevat diverse nieuwe features en verbeteringen, zoals nieuwe zijverhalen over de personages, een retro 2D-mode, de 16-bit-wereld van Tickington, de optie om te wisselen tussen Engelse en Japanse voice-over, de volledig door een orkest ingespeelde soundtrack met de mogelijkheid om te wisselen tussen de symfonische soundtrack of de originele ‘synthesized’ soundtrack, een foto-mode, en meer, voor een onmisbare RPG-ervaring waar zowel fans van de serie als nieuwkomers van zullen smullen.

In de game beleven spelers een gevaarlijke reis als de Luminary, een opgejaagde held die zijn mysterieuze lot moet ontdekken met hulp van een charismatische cast van bonte personages. Tijdens dit avontuur trekken spelers door een betoverende wereld die tot leven is gewekt door de geestelijk vader van de serie, Yuji Horii, character designer Akira Toriyama en de componist van de serie, Koichi Sugiyama.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password