Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age releasedatum onthuld – Trailer

Dragon Quest XI is het langverwachte elfde deel in de beroemde serie van geestelijk vader Yuji Horii, personage-ontwerper Akira Toriyama en componist Koichi Sugiyama.  Square Enix heeft aangekondigd dat Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age op 4 september 2018 verschijnt voor  PlayStation 4 en STEAM.

 

De game volgt de gevaarlijke reis van een opgejaagde held die zijn lotsbestemming moet ontrafelen met hulp van een charismatische cast bijrolspelers. Hun missie voert spelers over uitgestrekte continenten en oceanen, waar ze kennismaken met een onheilspellende dreiging die over de wereld is gekomen. Dragon Quest XI  verplaatst spelers naar een gigantische, rijk gedetailleerde wereld, met spannende turn-based gevechten en een meeslepend verhaal dat zowel fans als nieuwkomers zal betoveren.

Dragon Quest XI bevat een schat aan zijmissies en minigames om je wel 100 uur aan het spelen te houden. De westerse release krijgt ook nog eens diverse upgrades en verbeteringen die niet in de Japanse versie van de game zaten, inclusief:

  • Engelse voiceovers – die de charismatische personages tot leven wekken
  • Draconian Quest – een moeilijke stand met extra uitdagingen voor ervaren spelers
  • Verbeterde menu’s en gebruikersinterface – met visuele verbeteringen en eenvoudigere navigatie
  • Camera-stand – zodat spelers alle details kunnen bekijken van de prachtige landschappen, interessante personages en woeste monsters
  • Een nieuwe dash-functie en vele andere technische verbeteringen, zoals verbeterde bewegingen van personages en camera
Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password