Dragon Ball Z Kakarot komt uit op PlayStation 5 en Xbox Series X|S op 13 januari 2023, fysieke pre-orders zijn nu beschikbaar!

Bandai Namco heeft de releasedatum voor Dragon Ball Z Kakarot ‘new-gen’ bekendgemaakt met een nieuwe trailer met de iconische schurken en vrienden die Goku’s reis om de aarde te beschermen begeleiden.

Op 13 januari 2023 is de game beschikbaar voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S, met snellere laadtijden en vloeiende gameplay tot 60fps, met toegevoegde details voor een nog grotere onderdompeling in de wereld van Dragon Ball.

Daarnaast zijn Dragon Ball Z Kakarot’s new-gen pre-orders nu beschikbaar bij deelnemende retailers voor de Standard Edition, die de basisgame bevat. Een Deluxe en een Legendary edition zullen ook beschikbaar zijn om digitaal te kopen bij de release van de game.

Tot slot zal het kaartspel Card Warriors ook beschikbaar zijn voor de new-gen versies, dat zal worden geïmplementeerd als een offline versie.
Dragon Ball Z Kakarot en de Season Pass 2 komen op 13 januari 2023 uit op PlayStation 5 en Xbox Series X|S, bovendien zal de upgrade naar new-gen gratis zijn voor alle eigenaren van Dragon Ball Z Kakarot die op PlayStation 4 en Xbox One spelen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password