Dragon Ball Xenoverse 2 – Hero of Justice Pack 1 nu beschikbaar

Terwijl Dragon Ball Xenoverse 2 zijn zesde verjaardag viert met meer dan 9 miljoen verkochte exemplaren, blijft er meer content naar de game komen. Vanaf vandaag kunnen spelers genieten van nieuwe content uit de film Dragon Ball Super: Super Hero.

De twee nieuwe Androids, Gamma 1 en Gamma 2 doen mee aan het gevecht, naast Gohan in zijn versie uit de film. Naast deze drie personages komt het HERO OF JUSTICE PACK 1 met 4 nieuwe parallelle quests, 4 nieuwe kostuums, nieuwe laadschermen en 7 vaardigheden van Gamma 1 en Gamma 2 voor de avatars van spelers.
Deze nieuwe update komt ook met gratis content, zoals nieuwe kostuums en accessoires, Dual Ultimate Attacks, Super Souls, Raid Quests, Hero Colosseum Figures en Loading Screen Illustations.

De HERO OF JUSTICE PACK 1 is nu verkrijgbaar in de digitale winkels en maakt deel uit van de HERO OF JUSTICE PACK SET, die nog een DLC zal bevatten die later wordt onthuld. De game is beschikbaar voor alle spelers op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC en compatibel met PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password