Dragon Ball Legends brengt real-time multiplayer gevechten naar iOS en Android toestellen

Bandai Namco heeft Dragon Ball Legends gelanceerd, een nieuwe one-finger card action battle game die spelers van over de hele wereld het tegen elkaar laat opnemen in spannende real-time PVP-gevechten en dat zowel thuis als onderweg. De game is nu beschikbaar als gratis download in de App Store en via Google Play.

De legendarische Goku en een trio van gloednieuwe personages getekend door de Dragon Ball-schepper Akira Toriyama himself, waaronder Shallot, een tijdreizende Saiyan uit het verleden, Zahha, een magische zwaardvechter afkomstig uit een verafgelegen wereld en een mysterieuze, gemaskerde man.

Dragon Ball Legends was oorspronkelijk aangekondigd via een pre-lanceringscampagne in maart en heeft sindsdien Bandai Namco Entertainment’s all-time record gebroken met meer dan 5 miljoen registraties. Om deze mijlpaal te herdenken, zullen alle spelers die vandaag de game beginnen spelen Goku, Frieza, een zeldzaam personage en Chrono Crystals (voorwerpen die dienen om vechters in-game op te roepen) krijgen bij het downloaden.

“Dragon Ball Legends introduceert een innovatief one-finger gevechtssysteem dat spelers van alle niveaus de mogelijkheid geeft om als Goku, Gohan en Vegeta te vechten” liet Keiga Ikeda, producer van Drago, Ball Legends, Bandai Namco Entertainment Inc. weten.

Jimmy Verwimp
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games mis lopen, of juist uitblinken. Oprichter van Gamebrain.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password