Dragon Ball Fusions aangekondigd voor Nintendo 3DS

Bandai Namco heeft DRAGON BALL Fusions aangekondigd, een nieuwe draagbare Dragon Ball action-RPG ervaring voor de Nintendo 3DS. De lancering van DRAGON BALL Fusions staat in Europa gepland op februari 2017.

DRAGON BALL Fusions is een action-RPG game die vechten, personaliseren en het verzamelen van elementen combineert om de Dragon Ball-wereld tot leven te brengen. De game bevat een enorm aantal aan personageverschijningen uit de Dragon Ball anime serie en films. Spelers krijgen de kans om in een volledig nieuw origineel Dragon Ball-verhaal te stappen in DRAGON BALL Fusions’ Adventure-modus of hun dapperheid te bewijzen in de Multiplayer Battle modus. DRAGON BALL Fusions maakt het voor spelers ook mogelijk om krachten van verschillende personages te combineren om zo een eindeloze combinatie aan krachtige personages te creëren. Spelers die hun DRAGON BALL Fusions-plezier willen delen met vrienden kunnen hun Nintendo 3DS-camera gebruiken om foto’s te nemen en hen te vermengen met Dragon Ball-personages of speciale bewegingen uit te wisselen met nabije spelers.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password