Dragon Ball FighterZ – Nieuwe gamemodi: eerste Party Battle is vanaf vandaag speelbaar

Bandai Namco kondigt vandaag aan dat de Party Battle- en de Fighter Z Cup-modus binnenkort speelbaar zijn in Dragon Ball FighterZ . Deze nieuwe online modi zijn toegevoegd aan de game via een gratis update op 9 mei. Het eerste Party Battle-event gaat vandaag live op PlayStation 4, Xbox One en pc.

In een gloednieuwe video wordt onthuld welke kenmerken deze nieuwe gamemodi bieden voor online spelers. In de Party Battle-modus kunnen 3 spelers hun krachten bundelen in co-op gevechten. Samenwerking is de enige manier om een kans te maken tegen de geduchte bazen. Vanaf vandaag tot en met 21 mei kunnen spelers een team vormen en de eerste uitdaging “The Emperor Strikes Back” aangaan om Frieza te verslaan.

De FighterZ Cup is een maandelijkse competitie waarin spelers kunnen vechten en punten verzamelen voor hun eigen Z-Union. De competitie om jouw Z-Union heerschappij te vestigen zal pittig zijn!

Jimmy Verwimp
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games mis lopen, of juist uitblinken. Oprichter van Gamebrain.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password