Download nu gratis: Ubisoft Special – Far Cry 5

Vanaf nu kunnen fans van Far Cry in België en Nederland zich tegoed doen aan de gratis Ubisoft Special van Far Cry 5, – een interactief digitaal magazine voor iOS en Android (smartphone én tablet), boordevol nuttige info over de game – in afwachting van de release op 27 maart 2018.

Het is de eerste game in de serie die plaatsvindt in Amerika en biedt spelers complete vrijheid om als nieuwe junior-sheriff van het fictieve Hope County in Montana de serene en tevens knotsgekke wereld te
ontdekken. Spelers merken dat hun aankomst in het stadje een stille staatsgreep door de fanatieke sekte, Project at Eden’s Gate, versnelt en een gewelddadige overname van Hope County in gang zet. Belegerd en afgesloten van de rest van de wereld, vormen je als speler, samen met de inwoners van Hope County, het Verzet.

En alsof dat allemaal nog niet opwindend genoeg is, maak je ook nog eens kans om schitterende prijzen te winnen!
Wil jij je zo goed mogelijk voorbereiden om het op te nemen tegen Joseph Seed en zijn sekte ‘Project at Eden’s Gate’? Download dan nu gratis de Ubisoft Special van Far Cry 5 voor iOS of Android.

Jimmy Verwimp
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games mis lopen, of juist uitblinken. Oprichter van Gamebrain.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password