Download nu gratis: Rainbow Six Siege – Year 3 Ubisoft Special

Vanaf vandaag kunnen fans van Rainbow Six Siege in België en Nederland zich tegoed doen aan de gratis Ubisoft Special van Rainbow Six Siege, een interactief digitaal magazine voor iOS en Android (smartphone én tablet), boordevol nuttige info over eSports en de inhoud van Year 3 van Rainbow Six Siege.

eSports is een belangrijk element in de evolutie van Rainbow Six Siege. Daarom gaat de Ubisoft Special hier ook dieper op in. Ontdek waar je moet zijn om je skills bij te schaven en te leren van de beste Rainbow Six Siege-spelers, of om enkele spannende wedstrijden te bekijken . Als jij zelf een team hebt en je wil competitief spelen in de Benelux op PC of PS4, kan je je inschrijven voor het ESL  Benelux Go4 toernooi of de Kayzr competitie.

Meer info over competities op beide platformen en hoe je je kan aanmelden om lid te worden van de Rainbow community en deel te nemen aan wekelijkse wedstrijden, vind je allemaal terug in de Ubisoft Special.

Rainbow Six Siege – Year 3 is van start gegaan met het eerste seizoen, Operation Chimera, dat reeds beschikbaar is, en het tweede seizoen, Operation Para Bellum, dat er binnenkort aankomt. In de Ubisoft Special vind je meer informatie over deze eerste twee seizoenen en de inhoud ervan. Het magazine wordt steeds geüpdate zodra er nieuwe informatie beschikbaar is.

De volledige content van Year 3 Season 2 wordt aangekondigd tijdens de Pro League finales op 19 en 20 mei 2018. Alles is live te volgen via twitch.tv/rainbow6. Meer info over Season 3 en Season 4 volgt binnenkort.

Wil jij je nu al zo goed mogelijk voorbereiden op intense multiplayerwedstrijden en spannende confrontaties? Download dan nu gratis de Ubisoft Special van Rainbow Six Siege – Year 3 voor iOS of Android via resp. de iOS kiosk of Play Store!

Jimmy Verwimp
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games mis lopen, of juist uitblinken. Oprichter van Gamebrain.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password