Doraemon Story of Seasons: Friends of the Great Kingdom is nu uit!

Bandai Namco Europe heeft  Doraemon Story of Seasons: Friends of the Great Kingdom op Nintendo Switch, PlayStation 5 en STEAM uitgegeven.

De geliefde katachtige robot Doraemon kruist opnieuw met de populaire gameserie “Story of Seasons” in een geheel nieuw hartverwarmend verhaal.

Ervaar een casual boerderijsimulatie tegen een schilderachtig landschap met realistische natuurlijke elementen, zoals het weer, en veranderende seizoenen, ontworpen met het gevoel van een heerlijk verhalenboek. Bekijk vuurwerkshows, staar naar de sprankelende nachtelijke hemel of jaag de zonsopgang na. Ontspan en maak onvergetelijke herinneringen met je vrienden op planeet Illuma.
Meer dan 80 van Doraemons geheime gadgets zijn aanwezig, voor meer plezier en een droomvolle boerderijervaring! Gebruik geheime gadgets zoals de “Hopter” en “Mini Raincloud” om een boerderij in de wolken te bouwen of gebruik de “Adapting Ray” om onder water te gaan en parels te oogsten! Je kunt zelfs een vriend meenemen op je avonturen op de planeet Illuma in de offline modus voor 2 spelers.

Als onderdeel van de Season Pass is ook de eerste DLC “Winter Tales” uitgekomen, met nieuwe outfits, een meubelset en een extra mini-verhaal, waarmee Noby en vrienden een nieuw seizoen kunnen ontdekken. Verwacht nog 2 andere DLC’s die nieuwe ervaringen en plezier aan het spel toevoegen! De Special Edition en Deluxe Edition, inclusief bonussen en de Season Pass, zijn beschikbaar.

Tot slot is er een demo uit, die je een eerste voorproefje geeft van deze gezellige spelervaring op een vreemde planeet die aanvoelt als thuis. Doorloop de gratis demo en ontvang je speciale beloningen om je boerenleven op gang te brengen!

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password