Doraemon Story of Seasons aangekondigd voor Nintendo Switch en pc

Bandai Namco Europe kondigt met plezier aan dat Doraemon Story of Seasons in de herfst van 2019 zal verschijnen op Nintendo Switch en pc via STEAM.

Het gekende animepersonage Doraemon doet zijn intrede in de gekende Story of Seasons-reeks met een gloednieuwe game: Doraemon Story of Seasons. Spelers zullen van traditionele Story of Seasons-activiteiten kunnen genieten, zoals het groeien van gewassen, het uitbouwen van een boerderij, verkennen, op insecten jagen en veel meer.

Nobita en andere gekende gezichten uit de Doraemonfranchise maken onderdeel uit van een hartverwarmend avontuur dat plaatsvindt in het originele, lokale stadje. Spelers zullen de stad helpen uitbreiden en moeten samenwerken met de plaatselijke bevolking bij het onderhouden van hun boerderij. Natuurlijk zullen Doraemons geheime gadgets ook ter beschikking worden gesteld!

De game is het resultaat van een samenwerking tussen Bandai Namco Entertainment Inc., Marvelous (Production) en Brownies (Development).

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password