Doom Eternal: The Ancient Gods – Part Two is vanaf nu beschikbaar

The Ancient Gods – Part Two, de epische afsluiting van de DOOM Slayer’s Saga en de tweede campagne-uitbreiding van de veelgeprezen DOOM Eternal, arriveert vandaag op PC, Xbox One, PlayStation 4 en Stadia. Wees getuige van het einde van de reis van de Slayer die begon in DOOM (2016), terwijl zijn kruistocht tegen de hel een ongelooflijke omvang heeft bereikt.
Je hebt de goden verloochend en een oeroud kwaad wakker gemaakt. Verzamel nu de verspreide Sentinel-legers, beleger het laatste bastion van de hel, breek door de muren van het fort en neem het op tegen de Heer van het Duister zelf. De ziel van het universum staat op het spel.

Neem het op tegen helse legers op nooit eerder vertoonde locaties. Baan je een weg door de ruïnes van oude Sentinel-nederzettingen, de kosmische wonderen van de World Spear en een verwoeste en overwoekerde stad op aarde die een mysterieuze poort verbergt. Je eindigt bij het laatste bastion van de Dark Lord, beschermd door torenhoge muren en aangedreven door geavanceerde technologie.

Bereid je voor om te vechten tegen dodelijke nieuwe variaties van demonen, waaronder de krachtige nieuwe Armored Baron, de stoere Stone Imp, de giftige Cursed Prowler en de nieuwe Screecher-zombie die demonen in de buurt versterkt wanneer ze worden gedood.

The Ancient Gods – Part Two is beschikbaar als onderdeel van de DOOM EternalDeluxe Edition of als onderdeel van de Year One Pass. Het zal ook afzonderlijk verkrijgbaar zijn.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password