Don’t Nod en Meridiem Games kondigen speciale boxeditie aan van Gerda: Een vlam in de winter voor Nintendo Switch

Meridiem Games kondigt een nieuwe uitgeversovereenkomst aan voor een speciale boxed edition van de meeslepende verhalende RPG-lite game Gerda: A Flame In Winter voor Nintendo Switch. Uitgegeven door DON’T NOD en ontwikkeld door Bird Island (voorheen bekend als PortaPlay) wordt de Resistance Edition dit najaar in de Europese winkels uitgegeven en gedistribueerd door Meridiem Games.

De verzetseditie van Gerda: A Flame In Winter is verkrijgbaar met een speciaal ontworpen hoes en bevat twee unieke ansichtkaarten en een exclusieve boekenlegger.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password