Doe trucs, vang vis in SkateFish – komt dit jaar naar mobiele apparaten

Trek je trucks aan en doe wat nieuwe griptape op, want vandaag kondigen uitgever Whitethorn Games en ontwikkelaar Sudden Event Studios aan dat hun skateboard-meets-visspel SkateFish dit jaar naar mobiele platforms komt! Kies je eigen personage en maak van de wereld je half-pipe terwijl je ollie, grind en kickflip je een weg banen naar de harten van de vissen en die perfecte vangst binnenhalen!

Van de makers van BOMBFEST, welkom in een wereld waar de enige manier om dope vissen te vangen is om ze te imponeren! Pas je personage, board en hengel aan en baan je een weg door zeven chille omgevingen, elk met zijn eigen soorten om te hoeken en radicale obstakels om te skaten. Gebruik touch controls met twee vingers om je board om te gooien, richels te slijpen en aerials en zieke trucs uit te voeren terwijl je een skate-vissende legende wordt door tientallen karpers, baarzen, forellen en andere vissen te vangen om het plaatselijke aquarium te bevolken.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com