Doe mee aan de Guilty Gear -Strive- Open Beta van 19 februari tot 21 februari!

De open beta voor Guilty Gear -Strive-, het nieuwste deel in de veelgeprezen vechtgameserie, is vanaf 19 februari 04:00 uur CET tot 21 februari 15:00 uur CET speelbaar op PlayStation 4 en PlayStation 5. Met de open beta kunnen spelers dertien van de gamepersonages in handen krijgen om AI-gestuurde vechters te ontdekken, te trainen en te bestrijden of online hun geluk te beproeven tegen anderen. De open beta ondersteunt cross-play tussen PlayStation 4 en PlayStation 5.

Vanaf vandaag zal ook een online platform worden geopend, waardoor spelers zich kunnen registreren om toegang te krijgen tot de open beta op 18 februari vanaf 4:00 uur CET. De registratie kan hier worden gemaakt zolang de aanbieding geldig is. De open beta-codes voor early access zijn beperkt verkrijgbaar.

Guilty Gear -Strive- wordt op 9 april 2021 uitgebracht op PlayStation 4, PlayStation 5 en pc. Spelers die de PlayStation 4-versie kopen, kunnen de PlayStation 5-versie gratis ontvangen.

Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password