Documentaire over Uwe Boll op komst

Want iemand had beslist dat we een documentaire over Uwe Boll nodig hadden zo te zien…  De Duitse filmmaker kennen we vooral van een hoop rotslechte gameverfilmingen, terwijl hij voorts ook bekend is om zijn opvliegend karakter. Hij nam zelden een blad voor de mond en daagde critici zelf uit tot bokswedstrijden, hetgeen hem uiteindelijk de nickname Raging Boll opleverde.

Kortom: een goed figuur voor een documentaire. Daar is inmiddels een trailer van verschenen, maar op een releasedatum is het nog wachten. De documentaire biedt een overzicht van de carrière van Boll en voorziet interviews met Boll zelf, evenals medewerkers en filmcritici.

Boll liet films maken enkele jaren geleden achter zich. Sindsdien houdt hij zich bezig met een restaurant in Vancouver, hetgeen naar verluidt meer dan degelijk verloopt.

Dennis
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password