DLC voor de LEGO DC Super-Villains: SHAZAM!-film nu verkrijgbaar

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag levelpakket 1 van de LEGO  DC Super-Villains: SHAZAM!-film uitgebracht. Het downloadbare pakket voegt een nieuw level en nieuwe DC-personages toe, geïnspireerd op de magische film SHAZAM! van Warner Bros. Pictures, die nu in de bioscopen draait.

Voor houders van de Season Pass is levelpakket 1 van de film SHAZAM! vanaf 5 april verkrijgbaar en levelpakket 2 van SHAZAM!, met nog een nieuw level en nieuwe personages, vanaf 23 april 2019.  De Season Pass voegt zes levelpakketten en vier personagepakketten toe en is inbegrepen in de LEGO DC Super-Villains Deluxe Edition, maar is ook afzonderlijk verkrijgbaar voor € 14,99.  Voor spelers die de DLC-bundel van de SHAZAM!-film los willen kopen, is deze vanaf 23 april verkrijgbaar voor € 5,99.

Iedereen heeft een superheld in zich, die met een beetje magie naar buiten komt. In het geval van Billy Batson verandert dit gewiekste 14-jarige pleegkind dankzij een oude tovenaar in de volwassen superheld Shazam wanneer hij ‘SHAZAM!’ roept. In de film zoekt Shazam met de vrolijke roekeloosheid van een kind de grenzen van zijn vaardigheden op. Hij moet deze krachten echter snel zien te beheersen om de dodelijke krachten van het kwaad onder leiding van dr. Thaddeus Sivana te bestrijden.

Het eerste SHAZAM! -levelpakket biedt spelers de kans om de krachten van hun favoriete personages uit de Shazam!-film onder de knie te krijgen. Spelers komen gelijk in actie en beginnen hun reis als Billy Batson en Freddy Freeman en nemen het op tegen de kwaadaardige dr. Sivana! Het pakket bevat het vermogen van Billy Batson om te veranderen in de superheld Shazam waarbij hij zijn krachtige vliegvaardigheden, sterkte, projectielen, elektrische straal en meer gebruikt. Verder kun je zien hoe Freddy verandert in Shazam en zijn krachten overneemt en kun je de vier personages vrijspelen die de menselijke zonden belichamen: gulzigheid, woede, trots en afgunst. Deze zes personages breiden de reeds lange lijst met meer dan 150 bekende DC-personages nog verder uit.

De SHAZAM!- levelpakketten 1 en 2 zijn onderdeel van de Season Pass, inbegrepen in de LEGO DC Super-Villains Deluxe Edition, verkrijgbaar voor PlayStation  4, Xbox One, Nintendo Switch  en Windows-PC.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password