Divinity: Original Sin 2 komt naar Xbox Game Preview op 16 mei – Trailer

Bandai Namco kondigt aan dat Xbox One-spelers binnenkort kunnen genieten van Divinity: Original Sin 2 , de prijswinnende, singleplayer en co-op multiplayer fantasy RPG. Vanaf 16 mei is het namelijk mogelijk om via Xbox Game Preview gratis toegang te krijgen tot de eerste drie uren van de game. Spelers kunnen het eerste hoofdstuk vrijspelen (+- 20 uur aan avontuur) door de game te kopen en hun avontuur voort te zetten bij de release in augustus.

Swen Vincke, oprichter van Larian Studios, getuigt: “We hebben hard zitten werken om Divinity: Original Sin 2 na diens lancering nog beter te maken en dankzij Xbox Game Preview kunnen we de lat nog hoger leggen. We hopen door feedback te ontvangen van de spelers om van D:OS 2  – Definitive Edition een van de beste RPG-ervaringen ooit te maken. De aanpassingen en toevoegingen in de Definitive Edition nemen 45 bladzijden in beslag, dus eigenaars van Divinity: Original Sin zullen hier ook van mee kunnen genieten.”

De Xbox One- en PS4-versies van Divinity: Original Sin 2 verschijnen zowel fysiek als digitaal in augustus.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password