Divinity: Original Sin 2 komt in augustus naar PlayStation 4 en Xbox One – Trailer

Bandai Namco Entertainment Europe kondigt vandaag aan dat Divinity: Original Sin 2, de prijswinnende, door BAFTA genomineerde RPG van Larian Studios naar Xbox One en PlayStation 4 computer entertainment system komt in augustus 2018. Volgend op het gigantische succes van de game in 2017 als hoogst scorende pc-game volgens Metacritic, brengen Bandai Namco Entertainment America Inc. en Bandai Namco Entertainment Europe in samenwerking met Larian Studios de game Divinity: Original Sin 2 richting console-spelers, om hen mee te nemen op een avontuur dat hen zal toelaten om overal te gaan en alles te doen in één van de meest uitgebreide RPG-werelden die ooit werd gemaakt.

Divinity: Original Sin 2 geeft spelers de vrijheid van een ‘sandbox’ RPG, waar improvisatie en experimenteren wordt aangemoedigd, met regels die eerder gebogen dan gevolgd moeten worden. Het spel speelt zich in af in de wereld van Rivellon waar spelers overal heen kunnen gaan, tegen iedereen (dood, levend of niet-menselijk) kunnen praten en volledig kunnen interageren met de spelwereld zoals je dat nog nooit deed in een RPG.

De game bevat zes unieke beginpersonages met volledige achtergrondverhalen, persoonlijkheden en verhaallijnen: Red Prince, een hooghartige maar heroïsche hagedis-edelman; Sebille, een elfen huurmoordenaar; Lohse, een bezeten muzikant; Ifan ben-Mezd, een huurling en ex-soldaat; Beast, een door rebellen gekeerde piraten-dwerg en Fane, een ondood lid van het lang vergeten Eternal ras. Console-spelers die voor het eerst in de wereld van Divinity: Original Sin 2 duiken, zullen een gebruiksvriendelijke interface vinden die op maat gemaakt is voor zowel vier-speler online co-op en twee-speler split-screen co-op modes. Bijkomende content updates en extra toevoegingen zullen in de weken naar aanloop van de lancering van de game later dit jaar nog worden aangekondigd.

“Dit is een ongelofelijke kans voor ons om samen te werken met Larian Studios dat al hun talent liet zien doorheen verschillende games” zei Hervé Hoerdt, Vice President van Marketing en Digital bij Bandai Namco Entertainment Europe. “We zijn bijzonder verheugd om deze uitstekende titel aan onze line-up toe te voegen door nieuwe, epische avonturen aan console-spelers te bieden in de meest uitgebreide RPG-werelden ooit gemaakt”.

“Het was voor ons heel belangrijk om Divinity: Original Sin 2 te laten uitgeven door een team dat begrijpt hoe je RPG’s aan een groot publiek moet voorstellen”, zei Swen Vincke, oprichter en CEO van Larian Studios. “Met Dark Souls en The Witcher, hebben ze bij Bandai Namco Entertainment Europe laten zien dat ze perfect weten hoe ze dat moeten doen en ik ben zo blij dat we hun steun hebben”.  

De ontwikkeling van Divinity: Original Sin 2 begon na een succesvolle Kickstarter-campagne in augustus 2016, dat toen meer dan $2 miljoen opbracht van meer dan 40,000 backers. De Xbox One en PlayStation 4 versies van Divinity: Original Sin 2 zullen zowel digitaal als fysiek beschikbaar zijn in augustus 2018.
Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password