Divine Knockout – 3e Person Platform Fighter landt op PS Plus 6 december

De nieuwe third-person platform fighter Divine Knockout (DKO) komt op 6 december naar PlayStation Plus, met volledige cross-play en cross-progressie met PC en Xbox, die op dezelfde dag van start gaan.

Deze Founders Edition van DKO, die buiten PlayStation Plus, maakt deel uit van de maandelijkse PlayStation Plus-games van december en bevat de volledige game, 8 goden, cosmetica en een speciale bonus-skin voor SMITE.

Divine Knockout speelt zich af in een levendige gestileerde wereld van goden en mythologie en is de eerste third-person platform fighter van gaming. Geïnspireerd door klassieke 2D brawlers verplaatst DKO de combat naar third-person 3D en brengt ons midden in de actie. Elke unieke god kan met één druk op de knop verwoestende krachten loslaten en enorme schade toebrengen op basis van de timing, positionering en moment-tot-moment beslissingen van de speler.

“We kunnen niet wachten om DKO op 6 december te lanceren voor alle PlayStation Plus-abonnees”, zegt Alexandre Grimonpont, Executive Producer van Divine Knockout. “Deze spannende samenwerking met PlayStation betekent dat we vanaf de eerste dag een enorme community van spelers verwelkomen om het uit te vechten in 1v1, 2v2 en 3v3 modi. De multiplayer-mayhem van DKO past perfect bij PlayStation Plus. Tot ziens op de zesde!”.

DKO is momenteel in Closed Alpha testing (meld je hier aan) en is beschikbaar voor verlanglijstje via Steam, Epic Games Store en PlayStation. De game lanceert op 6 december wereldwijd op al deze platformen en op Xbox.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password