Dishonored 2 update 1 en New Game Plus mode nu beschikbaar

Bethesda kondigt aan dat Dishonored 2’s eerste gratis game update, inclusief New Game Plus, nu officieel verkrijgbaar is op pc, Xbox One en PlayStation 4.

Dishonored 2 biedt vrijheid in de manier waarop je speelt. Met deze nieuwe modus kan je voortaan Empress Emily Kaldwin’s vaardigheden combineren met Royal Protector Corvo Attano’s krachten om verschillende combinaties van meerdere krachten te creëren. New Game Plus stelt je in staat om, na het uitspelen van de game met Emily of Corvo, opnieuw te beginnen met een personage naar keuze, inclusief toegang tot de volledige set aan vaardigheden en alle Bonecharm Traits en Runes verzameld tijdens de eerste speelsessie.

In januari zullen er nog meer aanpassingsmogelijkheden worden geïntroduceerd met een tweede gratis update dat twee nieuwe features herbergt: Mission Select en Custom Difficulty Settings zodat iedereen zijn speelstijl nog meer kan uitwerken en de uitdagingen kan aanpassen naar zijn of haar keuze.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password