Discord Voice Chat komt naar Xbox consoles voor Xbox Insiders

Al je vrienden en communities op één plek
Maak je klaar om contact te maken met je Discord vrienden en communities op Xbox! Discord Voice chat komt naar je Xbox Series X|S en Xbox One consoles. Je kunt met iedereen op Discord chatten via spraakkanalen of groepsgesprekken, rechtstreeks vanaf je console, zodat je gemakkelijk contact kunt maken met vrienden op je mobiel, Xbox en pc. De update wordt vandaag uitgerold naar Xbox Insiders en zal binnenkort voor iedereen beschikbaar zijn.

Gestroomlijnde audio-ervaring
De update van vandaag maakt een veelgevraagde functie mogelijk – Discord Voice op Xbox-consoles stelt je in staat om met je vrienden en community te praten terwijl je je favoriete games speelt. Plan je een paar rondjes multiplayeractie in Halo Infinite met je vrienden op zowel console als PC? Nieuwe biomes aan het verkennen met je vrienden in Minecraft? Zie je ze al een game spelen die cross-play ondersteunt? Maak verbinding met hun spraakkanaal en chat terwijl jullie allemaal spelen.

Terwijl je op je console speelt, zul je kunnen zien wie er in het gesprek zit en spreekt. Je kunt ook het geluid aanpassen en schakelen tussen Discord Voice en Xbox gamechat.

Koppel je Discord account aan je Xbox
Om te beginnen open je de gids door op de Xbox-knop op je console te drukken, vervolgens ga je naar Parties & chats en klik je op Try Discord Voice on Xbox. Je ziet een optie om een QR-code te scannen. Met de QR-code ga je naar de apps van Discord en Xbox om verbinding te maken en een tweerichtingskoppeling tussen je Discord-account en Xbox in te stellen. Als je je Discord-account eerder hebt gekoppeld aan je Xbox, moet je opnieuw koppelen. Om je Discord-account te koppelen moet je minstens 13 jaar oud zijn en er kan ander ouderlijk toezicht van toepassing zijn. Meer informatie vind je in het artikel Discord Xbox-verbinding.

Zodra je Discord-account is gekoppeld aan Xbox, kun je via Discord in een kanaal springen waarin je wilt praten, net zoals je normaal zou doen. Op de mobiele app van Discord zie je een nieuwe optie: Join on Xbox. Op dit punt heb je de Xbox-app nodig om voice chat van je Discord-account over te zetten naar je Xbox. Als je die hebt geïnstalleerd, wordt de Xbox-app gestart en kun je de Discord-stemchat verbinden met je Xbox Series X|S- of Xbox One-console. De veiligheidsnormen van Discord zullen van toepassing zijn bij het chatten op Xbox-consoles met Discord Voice.

Wat staat je te wachten en hoe je mee kunt doen
De update van vandaag zal worden uitgerold naar geselecteerde Xbox Insiders en zal in de komende weken naar meer worden uitgebreid. Check de Xbox Insider release notes voor meer details. Blijf op Xbox Wire voor toekomstige updates met Discord en al het laatste en beste Xbox-gerelateerde nieuws.

Als je de toekomst van Xbox mee wilt helpen vormgeven en toegang wilt krijgen tot nieuwe functies, download dan vandaag nog de Xbox Insider Hub op je Xbox Series X|S, Xbox One, of Windows PC. Deel met ons hoe jouw droom gaming community eruit ziet en help de toekomst van gaming vorm te geven!

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password