Disco Elysium lanceert Collage Mode

ZA/UM Studio heeft vandaag aangekondigd dat Collage Mode, een gratis update voor alle spelers van de veelgeprezen RPG Disco Elysium, nu beschikbaar is voor pc via Steam, Epic Games Store en GOG. De update is de komende dagen beschikbaar op PlayStation 5 (PS5), PlayStation 4 (PS4), Xbox Series X|S, Xbox One en Nintendo Switch.

In de Collage Mode hebben spelers de mogelijkheid om de scène in en rond Martinaise te creëren en in te richten. Ze krijgen volledige toegang tot personages, omgevingen, effecten en aangepaste dialoog om de screenshots te maken die ze altijd al wilden en compleet nieuwe drama’s te fabriceren, van onvergeeflijke punch-ups tot fruitige maar verboden zoenen.
 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password