Diplomacy is Not an Option heeft de poorten van Early Access op PC doorbroken

Vandaag kondigen ontwikkelaars Door 407 met trots aan dat Diplomacy is Not an Option is gelanceerd in Early Access op PC. Diplomacy is Not an Option is een strategiegame met een paar verrassende wendingen en combineert fan-favoriete elementen van de genres city-builder, tower defense en RTS.

In Diplomacy is Not an Option ben je geboren als een feodale heer. Klinkt goed, toch? Maar wanneer de massa’s in opstand komen is er weinig waarschuwing of hulp te vinden. Jij alleen moet het roer van de strijd omgooien en je land verdedigen tegen moordlustige boeren.

  • Verdedig het koninkrijk: Ervaar oorlogsvoering op een geheel nieuwe schaal als meer dan 10.000 vijandelijke eenheden als een golf van boze lichamen op je kasteelmuren afbreken.
  • Houd rekening met de wetten van de fysica: Je poorten, wapenbanen, opmarslijnen, kill-zones en uitwijkposities zijn belangrijk. Geniet vervolgens van de aanblik hoe je vijanden door de lucht worden geslingerd door gigantische rotsblokken van je belegeringswapens. Zo bevredigend!
  • Bouw een stabiele economie: Een welvarende nederzetting zal je legers ondersteunen. Verzamel grondstoffen, plan gebouwen, kies opslaglocaties en plan verstandig uitbreidingen.
  • Zorg voor je volk: Huizen moeten beschermd worden, ziektes onder controle gehouden en soldaten gevoed – anders zullen de gevolgen dodelijk zijn.
  • Pas op voor de eeuwenoude magie van het land: Het kan dode krijgers oproepen om tegen je in opstand te komen… of worden gebruikt om hele grote vuurballen op je vijanden af te laten komen, wat nog leuker is dan keien naar ze gooien…
  • Speel op jouw manier: Ga vroeg zwaar op muren, bouw grote legers kanonnenvoer, of volg het macrospel van hebzuchtige groei en kostbare investeringen.

Diplomacy is Not an Option is een spel zonder onnatuurlijke beperkingen. Vanaf de allereerste opdracht krijgen spelers het volledige beschikbare arsenaal en worden alle in-game mechanieken ontgrendeld. Spelers hebben volledige controle over de strategie om hun rijk te laten bloeien of ten onder te laten gaan.

Na een succesvolle demoperiode vol verbazingwekkende en behulpzame feedback lanceert Diplomacy is Not an Option in Early Access met een groot aantal upgrades, nieuwe functies en inhoudelijke veranderingen. Dit omvat een herwerkt economisch systeem, nieuwe voice-overs, verbeterde spelprestaties en meer eenheden, gebouwen, facties en missies voor spelers om van te genieten.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password