Dinosaurus MMO Nieuws: Path of Titans Night Stalker Update ontketent terreur in het donker

De Night Stalker Update is nu beschikbaar in de gesloten bèta Founder’s Edition voor Path of Titans, maakte Alderon Games vandaag bekend. Onder dekking van de duisternis krijgen carnivoren nieuwe en dodelijke vaardigheden die een geheel nieuwe dynamiek geven aan ontmoetingen in waterpoelen.

De vaardigheden die in deze update worden geïntroduceerd, zoals Midnight Hunter en Night Stalker, zullen de mystiek en spanning van dinosaurusgevechten in nachtelijke ontmoetingen vergroten. Kleine en middelgrote carnivoren zullen hun dapperheid in het donker zien toenemen met meer dan tien nieuwe en bijgewerkte vaardigheden. Vaardigheden zoals De roep van de nachtelijke verschrikkingen geven de Latenivenatrix een boost aan uithoudingsvermogen en schade, waardoor hij het ultieme roofdier wordt.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com