Digitale voorbestelling voor Wreckfest Nintendo Switch start vandaag!

THQ Nordic en Bugbear Studios hebben vandaag de digitale pre-orders voor Wreckfest voor Nintendo Switch gestart. De game met de mooiste voertuigvernietiging komt naar je handheld console met over-the-top crashes, nek-aan-nek gevechten op meerdere racebanen en een aanzienlijk aantal voertuigen om uit te kiezen.

Wreckfest geeft je de kans om creatief te zijn wanneer je je vrienden online sloopt in een multiplayer-modus voor maximaal 16 spelers en in offline toernooien, of je nu een grasmaaier, schoolbus of oogstmachine kiest – in deze game draait alles om plezier hebben en streven naar sloopdominantie.

De Nintendo Switch-versie biedt naast het basisspel ook twee seizoenspakketten die je kunt aanschaffen:

Seizoen 1-pakket bevat 20 te gekke en iconische voertuigen, 20 krankzinnige dakdecoraties en een auto-aanpassingspakket met nieuwe bepantsering, velgen en meer en kost € 14,99.

Seizoen 2-pakket geeft je toegang tot 12 extra auto’s voor € 12,99. De digitale editie van het basisspel kost € 39,99. Seizoenspakketten zijn afzonderlijk verkrijgbaar.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password