Digimon Survive gameplay trailer onthult een wereld omringd met mysteries en monsters

In de onlangs vrijgegeven trailer voor Digimon Survive krijgen spelers hun grootste glimp tot nu toe van deze aankomende hybride visuele roman en tactische RPG. In de game verkennen spelers een mysterieuze maar gevaarlijke wereld, navigeren ze tussen ontmoetingen met vrienden en vijanden, ontdekken ze glitches en aanwijzingen, en nemen ze deel aan spannende gevechten.
De wereldkaart zal spelers helpen hun omgeving te verkennen, met veel belangrijke interacties tussen Takuma, zijn vrienden en hun Digimons. Keuzes zijn belangrijk, want ze kunnen niet alleen invloed hebben op het verhaal en het lot van sommige personages, maar ook op hoe sommige Digimon evolueren.

Interacties zullen ook nuttig blijken tijdens gevechten, want spelers zullen hun Digimon kunnen aanmoedigen om ze boosts en voordelen te geven, en proberen te praten met vijandelijke Digimons met een kans om ze te rekruteren in hun team. Tijdens deze gevechten zal positionering belangrijk zijn om een voordeel te krijgen, evenals het gebruik van items en vaardigheden om te overleven in deze mysterieuze wereld. Tot slot spelen Digivolutions een belangrijke rol door Digimons een sterke boost te geven en het tij te doen keren in gevechten.

Digimon Survive komt op 29 juli 2022 uit op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc. De game zal compatibel zijn met PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password