Diablo IV Developer Update Livestream – De Post-Launch Ervaring

In de laatste Developer Update Livestream vertelden Rod Fergusson, associate game director Joseph Piepiora, Kegan Clark, director product management, en Adam Fletcher, associate director community, hoe Diablo IV’s Seizoenen, optionele Battle Pass en The Shop zullen werken. Bekijk hieronder wat er aan bod kwam.
De Post-Launch Ervaring

  • In Diablo IV heeft de post-launch content betrekking op de spelerservaring tijdens nieuwe seizoenen, de Season Journey, Battle Pass-beloningen, nieuwe features, lange termijn onderhoud, balanceren van het spel en updates.
  • Seizoenen in Diablo IV komen in de weken na de lancering, te beginnen met Seizoen 1. Elk seizoen bevat een nieuwe gameplayfunctie en questline die nieuwe personages, uitdagingen, legendarische aspecten, meta-wijzigingen en verbeteringen van de levenskwaliteit introduceert.
  • Elk seizoen wordt ondersteund door zijn eigen Season Journey. Naarmate je verder komt in de Season Journey kun je beloningen verdienen en vooruitgang boeken voor de Battle Pass, maar er is geen manier om de Season Journey te versnellen.
  • De Battle Pass is een manier om beloningen te verdienen en bevat zowel Free Tier als Premium Tier die je kunt vrijspelen door verder te komen in het spel. Free Tiers bieden iedereen gameplay-boosts om seizoenspersonages sneller te laten levelen. Premium Tiers speel je vrij door de Premium Pass te kopen, waarmee je Premium Currency voor de Shop en seizoensgebonden cosmetica kunt vrijspelen. Je kunt geen kracht kopen met de Premium Tiers.
  • Naast de honderden pantser- en wapenstijlen die je in het spel kunt vrijspelen, biedt de Shop je nog meer verschillende cosmetische opties. Niets in de Shop biedt een direct of indirect gameplay-voordeel, alleen cosmetica die periodiek zullen rouleren.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com