Diablo IV Developer Insight Video: Into the Endgame

Nadat spelers tijdens de Diablo IV Open Beta-weekends hebben kunnen proeven van de vroege game, hebben is er nu de volgende aflevering in de serie video’s over de vooruitgang in de endgame. Bekijk de video hieronder!
Naarmate spelers verder komen in het verhaal en de endgame, ontgrendelen ze een heleboel gloednieuwe activiteiten die zinvolle progressie bieden voor elke speelstijl. Er zijn verschillende ervaringen voor spelers om na te streven en het team is verheugd om daar vandaag meer informatie over te delen.

DETAILS OVER DE PROGRESSIE

  • Nadat je de campagne hebt voltooid, kun je jezelf uitdagen met hogere World Tier-moeilijkheidsgraden door Capstone Dungeons te voltooien. Hoe hoger de World Tier, hoe meer buit en voordelen je personage kan krijgen.
  • Het Paragon Systeem bevat nog meer mogelijkheden om je perfecte build te verfijnen buiten de initiële Skill Tree om het uniek van jou te maken. Kies een pad en welke boons en glyphs je wilt nastreven op basis van je speelstijl.
  • Vul de Codex of Power aan door Aspects te vinden die in dungeons verborgen liggen. Hiermee kun je voorwerpen die je in de wereld vindt veranderen in krachtigere legendarische items.
  • Er zijn meer dan 120 dungeons in Sanctuary en elk daarvan kan een Nightmare Dungeon worden. Gebruik Nightmare Sigils om de Nightmare-versie van dungeons te activeren en moeilijkere doelen en uitdagingen toe te voegen om te overwinnen.
  • Nog sterkere monsters zwerven door Sanctuary voor degenen die de campagne hebben voltooid. Versla deze monsters in Helltide-gebieden om shards te verzamelen waarmee je grote beloningen in caches kunt kopen.
  • Ga naar de Tree of Whispers om Whispers of the Dead te verzamelen. Bij elke voltooide bounty kunnen spelers terugkeren naar de boom om een grote beloningscache te ontvangen.
  • Wie zichzelf wil testen tegen andere spelers, kan dat doen in de Fields of Hatred. In dit PvP-gebied kunnen spelers kiezen voor een conflict tussen elkaar of opdrachten uitvoeren om shards te verzamelen die ze in de stad kunnen zuiveren. Beloningen wachten op degenen met gezuiverde shards, maar alle spelers in de Fields lopen gevaar voor degenen die op zoek zijn naar PvP.
  • Als Live Service-game zal Diablo IV nog lang na de lancering worden bijgewerkt.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password