Diablo IV bereidt zich voor op de lanceringsdag met een Server Slam Weekend

Attentie helden van Sanctuary! Ter voorbereiding op de lancering op 6 juni 2023 openen ze nog één keer de poorten van de hel voor iedereen om Diablo IV te spelen en onze serverinfrastructuur te testen voor wat we een Server Slam Weekend noemen. Van 12 mei, 21:00 uur ’s avonds tot 14 mei, 21:00 uur ’s avonds, kan iedereen op Windows pc, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5 en PlayStation 4, met couch co-op voor consoles en cross-play en cross-progression voor alle platforms, Sanctuary komen verdedigen tegen de legers van de Burning Hells om ons te helpen de duurzaamheid van onze servers te testen. De versie van Diablo IV die tijdens Server Slam beschikbaar is, zal vergelijkbaar zijn met onze vorige Open Beta-weekenden, maar bevat alle bugfixes en updates die in deOpen Beta Retrospective Blog zijn beschreven.  Er zijn ook enkele nieuwe beloningen die spelers kunnen verdienen als ze meedoen!

OM HET MEESTE UIT HET SERVER SLAM WEEKEND TE HALEN:

  • Alle character progressie van de Beta-weekenden zal niet worden overgedragen naar dit weekend, dus nu is je kans om een nieuwe class of build te proberen!
  • Doorkruis heel Fractured Peaks terwijl je de Prologue en Act 1 speelt. Character level is maximaal level 20 voor dit weekend.
  • Bezoek de stad Kyovashad om nieuwe uitrusting te repareren en te kopen, je healing potions te upgraden en toegang te krijgen tot je Stash. Er zijn ook veel Quests om het rijke verhaal van Sanctuary te beleven, World Events om je vechtkunsten te oefenen en Dungeons om legendarische spullen te plunderen.
  • Vergeet niet de World Boss, Ashava, te verslaan, de grootste uitdaging van het weekend!
  • Verdien beloningen terwijl je speelt, zoals de titel Initial Casualty (verdiend door Kyovashad te bereiken met één personage), de titel Early Voyager (verdiend door Level 20 te bereiken met één personage), de Beta Wolf Pack Cosmetic (verdiend door Level 20 te bereiken met één personage), en een nieuwe beloning de Cry of Ashava Mount Trophy (verdiend door Ashava te verslaan met één Level 20 personage).
  • Speel met vrienden! Server Slam ondersteunt couch co-op voor consoles en cross-play en cross-progression voor alle platforms.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password