Diablo Immortal klasseveranderingsfunctie, cosmetica

Cosmetics

Met cosmetica kun je het uiterlijk van je personage radicaal veranderen zonder je uitrusting of stats aan te tasten. Zie ze als een nieuw uiterlijk dat je kunt aanbrengen in plaats van je uitrusting.

Cosmetics worden per klasse verworven, hoewel elke cosmeticaset beschikbaar is voor elke klasse. Ze hebben invloed op je outfits en het uiterlijk van je wapens; sommige bevatten aangepaste animaties. Hier is een voorbeeld van hoe dezelfde cosmeticaset het uiterlijk van verschillende klassen verandert.

Dit is de Bloodsworn cosmeticaset, gethematiseerd rond de volgelingen van de Gravin in het Donkere Woud.

In Diablo Immortal past de normale uitrusting van je personage bij het ontwerp van de anatomie. Er is bijvoorbeeld geen harnas dat je kruisvaarder groter of kleiner maakt. Met cosmetica kunnen we de mal doorbreken en het uiterlijk van je personage veranderen in iets anders, zelfs buitenaards. Hier zie je een necromancer (en zijn uitrusting) die is aangepast met de cosmeticaset Ghosts of Ashwold.

Het plan is om elke maand een nieuwe cosmetische set uit te rollen voor alle klassen, met als thema de Battle Pass van die maand (Ghosts of Ashwold, hierboven, is de eerste). Als je de Battle Pass voor een bepaalde maand koopt, kun je een cosmetische outfit voor een bepaalde klasse vrijspelen, en als je de Premium Battle Pass koopt, krijg je ook aangepaste portaalskins en portretframes.

In de shop zijn nog meer cosmeticaproducten verkrijgbaar. Sommige daarvan zijn nauw verbonden met de wereld en de achtergrond van Sanctuary, terwijl andere klassieke themaveranderingen zijn, zoals een set waarin je personage is gehuld in ijskristallen of in de koninklijke kleding van Westmarch.

We willen ook ruimte maken voor coole gratis cosmetica, en een aantal daarvan verdien je door te spelen. Leden van de Immortal faction hebben hun eigen exclusieve cosmeticasets die ze kunnen vrijspelen als ze de Dominantiestatus van hun factie verhogen (die ze kunnen dragen tot ze omver worden geworpen, natuurlijk).

Pre-registreer je om Diablo Immortal te downloaden, en je helpt mee om de gratis Living Legacy cosmetica met Horadrim-thema vrij te spelen voor alle spelers.

Pre-registreer je voor Diablo Immortal op één van de volgende manieren:

  1. Ga naar de Diablo Immortal website, klik op de “pre-registreer nu” knop, en log in met je Battle.net account.
  2. Zoek Diablo Immortal in de Google Play of App Store, en volg de aanwijzingen om je te pre-registreren.

 

Legendarische edelstenen en resonantie

Als je je Legendary Gems begint te levelen, zie je ook hun groeiende kracht weerspiegeld in je uitrusting. Elk Legendary item in het spel heeft zijn eigen unieke visuele vooruitgang om de groeiende Resonance van je edelstenen te begeleiden. Bij de hoogste niveaus van je Resonance-status speel je zelfs cosmetische vleugels vrij.

 

Klasse Verandering

Character progression is ongelooflijk belangrijk in Diablo Immortal. Als je spellen in het MMO-genre speelt, ben je gefocust op het ontgrendelen van nieuwe vaardigheden voor je personage en het bijhouden van andere spelers op je server. Diablo-spellen bevatten echter altijd een grote verscheidenheid aan Classes met verschillende speelstijlen en fantasieën. Dit leidt tot een conflict: je wilt elke klasse spelen, maar je wilt de voortgang van je personage niet belemmeren om ze allemaal uit te proberen. Hoe kunnen we je beide laten doen? Onze oplossing, die kort na de lancering van Diablo Immortal komt: Class Change.

In Westmarch kun je je bestaande Character veranderen in een nieuwe Class en een nieuw uiterlijk. Als je van Class verandert, behoud je al je voortgang op Paragon-levels. Je krijgt een nieuwe set voorwerpen die bij je nieuwe klasse passen, en je kunt al je voorwerpen en edelstenen daarheen overbrengen. Geen van je oude items of voorraad gaat verloren, en je voortgang op Horadric Vessels en de Helliquary blijft ook behouden.

Je zult Legendarische voorwerpen moeten gaan verzamelen die specifiek zijn voor je nieuwe klasse, maar die reis maakt deel uit van de lol van het spelen. En als je spijt krijgt van je keuze, kun je de Class Change-functie opnieuw activeren, terugkeren naar je oorspronkelijke klasse of andere nieuwe klassen verkennen die je nog niet hebt gespeeld. Als je terugkeert naar een klasse, ga je terug naar de visuele aanpassing die je eerder hebt gekozen en rust je je vorige Legendary-items uit.

We wilden onze spelers niet dwingen om de moeilijke keuze te maken om de voortgang van hun hoofdpersonage op te geven om een alt te ondersteunen. We wilden ook niet dat iemand zich verplicht zou voelen om een rooster met alt-personages bij te houden om beloningen en hulpbronnen te verzamelen, of om te voldoen aan de veranderende eisen van Leaderboards, Cycle of Strife, of andere competitieve systemen. Class Change geeft je de vrijheid om klassen te verkennen die je krijgt van meerdere alts, maar zonder een van die nadelen. Het stelt ons ook in staat om volledige beloningen te geven aan elk nieuw personage dat je speelt, zonder de verwachting dat je grondstoffen met ze deelt.

We willen dat je oorspronkelijke klassenkeuze een zinvolle keuze is – niet iets wat je sessie na sessie verandert. Daarom bespreken we de grenzen van dit systeem, zodat je nog steeds de vrijheid hebt om nieuwe klassen uit te proberen als we nieuwe content uitbrengen. Omdat het verzamelen van Legendary affixes tijdrovend is, verwachten we dat spelers die zich op één klasse concentreren een aantal voordelen hebben, zoals een bredere selectie van beschikbare character builds. Maar het plezier van het vrij verkennen van elke klasse zou veel mensen moeten verleiden om na verloop van tijd dingen te veranderen, zoals het velen van ons in het team heeft gedaan. Hoewel Class Change niet direct bij de lancering van Diablo Immortal in het spel aanwezig zal zijn, hopen we het kort daarna in een patch toe te voegen.

Immortal wordt de meest aanpasbare Diablo-ervaring die we ooit hebben geleverd, maar de variëteit die we bij de release zullen hebben is nog maar het begin. We verheugen ons erop dat je je bij ons in Sanctuary voegt!

 

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password