Diablo Immortal iOS pre-registration/pre-order

Kom hier, avonturier, we hebben opwindend nieuws voor je!

iOS-gebruikers kunnen nu Diablo Immortal op hun apparaten in de App Store pre-orderen. Het Diablo Immortal-team is er trots op dat het nu nog meer avonturiers de kans biedt om de strijd aan te gaan met de dodelijke demonische krachten van Skarn en de overwinning te behalen. Als Android jouw favoriete platform is om demonen op te verslaan, geen zorgen, er is nog tijd om je voor te registreren – ga naar de Diablo Immortal website of Google Play Store om je aan te melden. We kunnen niet wachten tot je in Sanctuary kunt vechten, plunderen en verkennen zodra Diablo Immortal wordt gelanceerd!

Unlock de Horadrim cosmetic set

Sanctuary heeft de hulp nodig van alle beschikbare bondgenoten om het land te zuiveren van het kwaad. Dit kan alleen bereikt worden door met een bijl te zwaaien, door magische krachten te kanaliseren en door je te pre-registreren voor Diablo Immortal. Als tenminste 30 miljoen moedige avonturiers Diablo Immortal pre-orderen/pre-registreren, dan zullen we voor alle spelers uitrusting vrijspelen die geboren is uit licht en gerechtigheid – de Horadrim Cosmetic Set. Om deze cosmetische set in de strijd aan te trekken, moet je de Diablo Immortal tutorial binnen 30 dagen na de release van het spel voltooien.

De Horadrim Cosmetic set is gemodelleerd naar de Brotherhood of the Horadrim, een oud collectief van magiërs en tovenaars geselecteerd door aartsengel Tyrael, en dekt degenen die het dragen in vergulde uitmuntendheid. Gesmeed in licht voor alleen de meest toegewijde avonturiers, verandert de set naar de martiale expertise van de drager, en creëert een onderscheidende look voor elke klasse.

We kijken er naar uit om je in de Hel te zien!
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com