Diablo II: Resurrected Patch 2.5 nu live – Ladder Seizoen 2 binnenkort van start

Patch 2.5 is vandaag officieel live in Diablo II: Resurrected. Na enkele weken testen op de PTR zijn we verheugd om de gloednieuwe functie, Terror Zones, naar de live server te brengen, samen met enkele algemene updates en bugfixes.

Spelers kunnen deelnemen aan de volledig optionele Terror Zones-functie die een frisse manier toevoegt om de reis naar level 99 tijdens seizoenen te ervaren. Elk uur dreigt terreur als het leger van de Burning Hells monsters in een bepaalde zone in kracht en level doet toenemen, waardoor spelers worden aangemoedigd om in level te stijgen en buit te verzamelen op locaties overal in Sanctuary.

Iedereen kan nu inloggen om Patch 2.5 te ervaren en zich voor te bereiden op Ladder Seizoen 2, dat op 6 oktober officieel van start gaat. Bekijk alle angstaanjagende details van deze update in de volledige blogpost.

Voor alles over Diablo II: Resurrected kun je terecht op onze officiële website.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password